Σήμερα, η Vitabiotics είναι η Νο 1 εταιρία συμπληρωμάτων διατροφής στη Βρετανία, διαθέτοντας τα προϊόντα της σε 85 χώρες, με διεθνή έδρα στο Λονδίνο και δύο τοπικές έδρες σε ΗΠΑ (New York) και Ασία (Jakarta), διατηρώντας εκατομμύρια ευχαριστημένους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο.

Η καινοτομία είναι το κλειδί για την επιτυχία της Vitabiotics. Αυτό σημαίνει ότι η εταιρία βρίσκεται συνεχώς μέσα στο πεδίο των εξελίξεων της παγκόσμιας έρευνας, ενώ παράλληλα παραμένει δέκτης μηνυμάτων των συγκεκριμένων αναγκών των καταναλωτών. Η Vitabiotics έχει μια μοναδική ικανότητα να μετατρέπει τα τελευταία επιστημονικά επιτεύγματα σε αποτελεσματικά προϊόντα, τα οποία είναι πλήρως συσχετισμένα με το σύγχρονο τρόπο ζωής των καταναλωτών. Σήμερα, η γκάμα της Vitabiotics περιλαμβάνει στη Βρετανική αγορά αρκετά No1 προϊόντα οδηγούς (leaders) στην κατηγορία τους (Pregnacare, Menopace, Osteocare, Perfectil, Wellman, Wellwoman).

Η Vitabiotics εγγυάται μέγιστη τεχνολογική επιδεξιότητα και αφοσίωση στην υπεροχή.

Προϊόντα που καλύπτουν πραγματικές ανάγκες

Κατά τη διάρκεια της πορείας της, η Vitabiotics έχει δημιουργήσει ένα μοναδικά αναπτυσσόμενο χαρτοφυλάκιο προϊόντων που παρακινείται από τη θεμελιώδη επιθυμία να παρέχονται φυσικές λύσεις για τη φροντίδα της υγείας, οι οποίες είναι ασφαλείς, αποτελεσματικές και σύμφωνες με τις ανάγκες των καταναλωτών. Η ομάδα έρευνας και ανάπτυξης προϊόντων της εταιρίας αποτελείται από ειδικούς στη διατροφή, την κλινική ιατρική, τη βιοχημεία και τη φαρμακολογία. Αυτή η εξειδίκευση βοηθά τη Vitabiotics να δημιουργεί συνεχώς νέα πρωτοποριακά προϊόντα για διάφορους τομείς της φροντίδας της υγείας.

Βιταμίνες εγκυμοσύνης

Vitabiotics Pregnacare New Mum 56tabs

25,70 

Βιταμίνες εγκυμοσύνης

Vitabiotics Pregnacare Plus 28 Tabs + 28 Caps

26,61 
+
Εξαντλημένο

Βιταμίνες εγκυμοσύνης

Vitabiotics Pregnacare Original 30Τabs

15,38 

Βιταμίνες εγκυμοσύνης

Vitabiotics Pregnacare Max 56 Tabs 28 Caps

31,27 
28,91 
19,21 

Βιταμίνες εγκυμοσύνης

Vitabiotics Pregnacare Breast-Feeding 56 Tabs + 28 Caps

31,27 
+
Εξαντλημένο

Οστά - Αρθρώσεις

Vitabiotics Osteocare Original 30 Tabs

11,34 
+
Εξαντλημένο

Μνήμη-Συγκέντρωση

Vitabiotics Neurozan 30 Τabs

16,40 
27,30 
14,52 

Εμμηνόπαυση

Vitabiotics Menopace Night 30 Tabs

25,19 
+
Εξαντλημένο

Ανοσοποιητικό

Vitabiotics Immunace 30 Tabs

11,34 
Χρησιμοποιούμε cookies για μιά καλύτερη εμπειρία περιήγησης.