Για περισσότερα από 50 χρόνια, οι γονείς εμπιστεύονται τα Pampers για τη φροντίδα των μωρών τους. Εργαζόμαστε σκληρά για να κερδίζουμε κάθε μέρα την εμπιστοσύνη σας, παρέχοντάς σας ασφαλή προϊόντα υψηλής ποιότητας για να σας βοηθήσουμε να προστατεύετε και να φροντίζετε το μωρό σας.
Χρησιμοποιούμε ασφαλή και απαλά συστατικά για τις πάνες.

Οι πάνες, οι πάνες-βρακάκια και τα μωρομάντηλα Pampers, φτιάχνονται από υλικά που έχουν περάσει από αυστηρή και εις βάθος αξιολόγηση και έχουν αποδειχθεί ασφαλή. Συνεργαζόμαστε με παιδιάτρους, δερματολόγους για παιδιά και ειδικούς ασφαλείας για να βεβαιώνουμε ότι τα υλικά που χρησιμοποιούμε στα προϊόντα μας είναι ασφαλή για τα μωρά. Τα συστατικά που χρησιμοποιούμε είναι κοινά στις περισσότερες πάνες και μωρομάντηλα και χρησιμοποιούνται με ασφάλεια από εκατομμύρια μωρά σε όλο τον κόσμο, κάθε μέρα.

Ως επιστήμονες και γονείς οι ίδιοι, ξεκινούμε με μια υγιή δόση σκεπτικισμού, όσον αφορά την ασφάλεια ενός συστατικού. Ελέγχουμε όλα τα συστατικά που θα μπορούσαν να θεωρηθούν μη ασφαλή σε προϊόντα για μωρά ή παιδιά. Εάν δεν έχουμε πειστεί για την ασφάλεια ενός συστατικού, δεν το χρησιμοποιούμε.

Ορίζουμε την ασφαλή χρήση του προϊόντος.

Ορίζουμε ένα επίπεδο ασφαλείας για κάθε συστατικό που χρησιμοποιούμε με την ίδια επιστημονική διαδικασία που χρησιμοποιούν οι ρυθμιστικές υπηρεσίες ανά τον κόσμο, όπως η Υπηρεσία Ελέγχου Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) των ΗΠΑ, η Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος (EPA) των ΗΠΑ, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Στα Pampers και στην P&G, πάνω από 700 επιστήμονες και επαγγελματίες συνεργάζονται με κορυφαίους ειδικούς υγείας, όπως παιδιάτρους και δερματολόγους για παιδιά, για να διασφαλίζουν ότι τα προϊόντα μας για μωρά ανταποκρίνονται σε όλες τις κανονιστικές απαιτήσεις και τις απαιτήσεις ασφαλείας σε όλο τον κόσμο.

Επίσης, αξιολογούμε όλα τα συστατικά στα τελικά μας προϊόντα για να βεβαιώνουμε ότι η πραγματική τους χρήση είναι ασφαλής τόσο για τους καταναλωτές όσο και για το περιβάλλον. Πραγματοποιούμε εκτεταμένους ελέγχους ώστε να δίνουμε στις μητέρες τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν τα προϊόντα μας σε πραγματικές συνθήκες και να τηρούμε τα υψηλότερα πρότυπα της βιομηχανίας όσον αφορά την ασφάλεια, τις επιδόσεις και την ποιότητα.

Παρακολουθούμε στενά την ασφάλεια και την ποιότητα.

Όσον αφορά τα βρέφη, η ασφάλεια είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Ακόμα και αφού ολοκληρωθεί η δημιουργία ενός προϊόντος, συνεχίζουμε να παρακολουθούμε την ασφάλεια και την ποιότητα των προϊόντων μας. Διαθέτουμε κορυφαία συστήματα ποιότητας σε όλη τη διαδικασία παραγωγής, διεξάγουμε ελέγχους ποιότητας αγοράς σε καταστήματα και ακούμε προσεκτικά τα σχόλια και τις ερωτήσεις των γονιών που αγοράζουν τα προϊόντα μας όταν επικοινωνούν με την ομάδα εξυπηρέτησης καταναλωτών.

Προβολή 1–15 από 16 αποτελέσματα