Στην Carystea αποστολή μας είναι να δημιουργήσουμε προϊόντα ασφαλή για όλους.

Εδώ και πολλά χρόνια διεξάγονται μελέτες με αντικείμενο τα καλλυντικά προϊόντα που κυκλοφορούν στην παγκόσμια αγορά. Τα αποτελέσματά τους είναι περισσότερο από ανησυχητικά καθώς έχει καταγραφεί πληθώρα χημικών ουσιών οι οποίες ενδέχεται να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα υγείας (άσθμα, καρκίνος, στειρότητα).

Στις μέρες μας και παρά την αυστηρή νομοθεσία που υπάρχει στην Ε.Ε. και σε χώρες εκτός της Ένωσης, κυκλοφορούν ελεύθερες δεκάδες χιλιάδες χημικές ουσίες στην αγορά. Πολλές από αυτές δεν διαθέτουν ούτε τα απαραίτητα δελτία ασφαλείας.

Δυστυχώς, οι ανωτέρω ουσίες είναι καθόλα νόμιμες, παρά την επικινδυνότητά τους, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη το γεγονός ότι προορίζονται ακόμα και για προϊόντα που απευθύνονται σε παιδιά.

Στην Carystea πιστεύουμε ότι το δέρμα μας είναι πολύτιμο και αξίζει την καλύτερη αντιμετώπιση.

Για αυτό το λόγο έχουμε επενδύσει σε μια σειρά φυσικών καλλυντικών στα οποία δε χρησιμοποιούμε ουσίες βλαβερές για τον ανθρώπινο οργανισμό (Paraben, Propylene Glycol, Paraffin oil, Silicones, Mineral oil). Πάντα υποβάλλουμε τα προϊόντα μας σε αυστηρούς ελέγχους και τεστ πριν κυκλοφορήσουν στην αγορά έτσι ώστε να είναι πλήρως ασφαλή όταν φτάσουν στον καταναλωτή.

Χρησιμοποιούμε cookies για μιά καλύτερη εμπειρία περιήγησης.