Η Olonea είναι μια ελληνική εταιρεία με κύριο άξονα στην δημιουργία της και στην φιλοσοφία της, την ολιστική προσέγγιση της υγείας μας και τη θεραπευτική δύναμη της φύσης, στοχεύοντας όχι απλά στη θεραπεία ενός συμπτώματος ή μιας ασθένειας, αλλά στη συνολική υγεία του ανθρώπου.

δημιουργούμε με βάση την επιστήμη

Με γνώμονα κάθε σύγχρονο άνθρωπο, επιλέγουμε προϊόντα που παράγονται σε σύγχρονες και εγκεκριμένες μονάδες.

διασφαλίζουμε ασφάλεια ποιότητα αποτελεσματικότητα

Επιλέγουμε προϊόντα με κριτήρια που διασφαλίζουν την ποιότητα, την αποτελεσματικότητα και τη ασφάλεια και περνούν από εκτεταμένες δοκιμές ποιότητας και σταθερότητας.
Ως δραστικές ουσίες των προϊόντων της Olonea επιλέγονται συνδυασμοί, οι οποίοι βελτιστοποιούν την βιοδιαθεσιμότητα των δραστικών ουσιών. Έτσι επιτυγχάνεται ένας υψηλότερος βαθμός απορρόφησης από τον οργανισμό.

ΧΩΡΙΣ πρόσθετα αλλεργιογόνα GMO

Μια ματιά στον κατάλογο των συστατικών δείχνει τη διαφορά. Oλα μας τα προϊόντα δεν περιέχουν φρουκτόζη, μαγιά, γλουτένη, λακτόζη, σόγια, γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς ή συστατικά, τεχνητές χρωστικές ουσίες, parabens, συντηρητικά και σάκχαρα και είναι κατάλληλα για χρήση από άτομα με τροφικές αλλεργίες και διαβητικούς.

νοιαζόμαστε φυσικά για εσάς

Βασική προτεραιότητα της εταιρείας είναι οι συνεργασίες με διακεκριμένους ιατρούς και επαγγελματίες υγείας με στόχο τη συστηματική παροχή επιστημονικής αρθρογραφίας, μελετών και ανάπτυξης προϊόντων διασφαλίζοντας την αποτελεσματικότητα χωρίς παρενέργειες, με ασφάλεια και διαφάνεια.

φυσικά υγιείς

Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στη χρήση συστατικών που τεκμηριώνουν επιστημονικά την ασφάλεια, αποτελεσματικότητα, καινοτομία των προϊόντων μας για να είναι σύμμαχοι σας στην διατήρηση και βελτίωση της υγείας.

φυσικά με την HOLISTIC MED

Με την Olonea επιλέγετε έναν φυσικό τρόπο βελτίωσης της υγείας σας.

αυτή είναι η υπόσχεσή μας

Σε έναν έντονα μεταβαλλόμενο κόσμο, με μεγάλες προκλήσεις για όλους μας, στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να προσφέρουμε το καλύτερο στην καθημερινή αναζήτηση για συμπληρώματα που καλύπτουν τις ανάγκες σας για σωματική και ψυχική ευεξία.

+
Εξαντλημένο
22,40 
+
Εξαντλημένο

Ανοσοποιητικό

Bacteflora Immune Relief 10 caps

9,03 

Ανοσοποιητικό

Bacteflora Immune Maximum 10 caps

10,43 
+
Εξαντλημένο

Green Tea - Πράσινο Τσάϊ

Holistic Med Organic Matcha Teatox 30gr

12,60 
+
Εξαντλημένο
13,30 

Διάρροια

Bacteflora Plus 30 caps

24,43 

Διάρροια

Bacteflora Plus 10 caps

9,38 

Διάρροια

Bacteflora FEM 30 caps

21,70 

Διάρροια

Bacteflora FEM 10 caps

8,43 

Διάρροια

Bacteflora 30 caps

16,03 

Διάρροια

Bacteflora 10 Caps

6,44 
Χρησιμοποιούμε cookies για μιά καλύτερη εμπειρία περιήγησης.