Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ MATIS

Απαρχή στο Παρίσι το 1936, από τον Eugene Mavromatis, δόκτορα χημείας και ειδικό στις φόρμουλες κοσμετολογίας. Άφησε τη L΄OREAL για να δημιουργήσει ένα εργαστήριο κοσμετολογίας για επαγγελματίες.

Το όραμα του συνεχίστηκε από την εγγονή του που ήταν αισθητικός και δημιούργησε τα πρώτα πρωτόκολλα περιποίησης.

Η 100% γαλλική ποιότητα της Matis Paris, διασφαλίζεται στο εργοστάσιο της εταιρείας, 8000 τ.μ. στην ευρύτερη περιοχή του Παρισιού, στο εργαστήριό της με δικά της ενεργά συστατικά καθώς και δικές της φόρμουλες προσαρμοσμένες σε κάθε τύπο δερματικού προβλήματος.

Tα προϊόντα της παράγονται 100% στη Γαλλία.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ «3S»

ΔΕΡΜΑ – ΕΠΙΣΤΗΜΗ – ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ

Το Δέρμα

Η συσσωρευμένη σε βάθος χρόνου επιστημονική και τεχνική εξειδίκευση βοηθά στην ανάπτυξη νέων προϊόντων ομορφιάς και φροντίδας για το δέρμα, συνδυάζοντας πάντα την αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα με την αισθητηριακή απόλαυση.

Η Επιστήμη

Δεδομένου ότι η επιστήμη της αντιγήρανσης βασίζεται σε ενεργές ουσίες που προέρχονται ή βασίζονται στη φύση, από τα πρώτα φυτικά γαλακτώματα κολλαγόνου, μέχρι τους ορούς ενεργοποίησης και τα κυτταρικά καλλυντικά, η MATIS είναι πάντα στις επάλξεις.

Οι σειρές που παράγονται από τη MATIS βασίζονται στα πιο καινοτόμα ενεργά συστατικά, συνήθως κατ’ αποκλειστικότητα των εργαστηρίων της, και πάντα αποτελεσματικά και φιλικά προς το δέρμα και το περιβάλλον.

Οι Αισθήσεις

Η MATIS έχει μια μοναδική εξειδίκευση στο συνδυασμό αρωμάτων, υφών και φροντίδας περιποίησης. Τα επαγγελματικά της προϊόντα δρουν μέσω των αισθήσεων και των συναισθημάτων, ενισχύοντας σημαντικά την αποτελεσματικότητα των συστατικών για να προσφέρουν στον καταναλωτή μια μοναδική εμπειρία ομορφιάς με κάθε χρήση.

Η Επιστήμη και οι Αισθήσεις είναι τα κλειδιά της ομορφιάς για καλύτερη δεκτικότητα και μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα

Πακέτα προσφορών

MATIS Ines Trousse Set

78,69 
68,10 

Αντιγήρανση-Σύσφιξη

MATIS Skin Mood Set Mε 4 Κρέμες x 20ml

50,00 

Γαλάκτωμα - Λάδι Καθαρισμού Προσώπου Γυναίκας

MATIS Sensi Duo Σετ 2x400ml

60,60 
Χρησιμοποιούμε cookies για μιά καλύτερη εμπειρία περιήγησης.