Η σειρά EUBOS έχει μια ιστορία 50 χρόνων στην υπηρεσία της ομορφιάς και της υγείας.

Τα προϊόντα της βασίστηκαν σε μία καινοτόμο ιδέα που αναπτύχθηκε το 1958, την παραγωγή ενός προϊόντος καθαρισμού σώματος με ουδέτερο pH, χωρίς αλκάλια, απόλυτα συμβατού με το δέρμα, που αντικατέστησε τους σάπωνες, προστατεύοντας ταυτόχρονα τη φυσική βιόσφαιρα του δέρματος. Το προϊόν στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία στην αγορά. Η μεγάλη επιτυχία του πρώτου καινοτόμου προϊόντος, συνεχίστηκε με μία επιστημονική σειρά προϊόντων με μοναδικά χαρακτηριστικά.
Τα προϊόντα είναι ειδικά σχεδιασμένα σύμφωνα με την πολυετή εμπειρία και την τεχνογνωσία των εργαστηρίων EUBOS ώστε να καλύπτουν τις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες του κάθε τύπου δέρματος.

Παράγονται στα εργαστήρια EUBOS από έμπειρους επιστήμονες, με τις πιο προηγμένες τεχνολογικά μεθόδους και υποβάλλονται σε διαρκείς κλινικούς ελέγχους, για την διασφάλιση υψηλής ποιότητας και αξεπέραστης αποτελεσματικότητας.
Η επιλογή των πρώτων υλών υποβάλλεται σε αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους σύμφωνους με τις προδιαγραφές της φαρμακευτικής βιομηχανίας, για την εξασφάλιση της απόλυτης ασφάλειας του καταναλωτή.
Πρόκειται για προϊόντα υποαλλεργικά, που ελαχιστοποιούν τον κίνδυνο αλλεργικών αντιδράσεων, κλινικά δοκιμασμένα σε ευαίσθητες επιδερμίδες.
Η σειρά EUBOS έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του ιατρικού κόσμου καθώς τα προϊόντα της συστήνονται από δερματολόγους. Καταλαμβάνουν ηγετική θέση στην παγκόσμια αγορά και διατίθενται αποκλειστικά σε φαρμακεία.

9,20 
8,72 

Αφρώδη Καθαριστικά Προσώπου Γυναίκας

Eubos Anti Age Multi Active Mousse Mild Cleansing Foam 50ml

12,16 

Διαβητικό Πόδι Άνδρα

Eubos Diabetic Body Balm Anti-Xerosis 150ml

16,72 

Διαβητικό Πόδι Άνδρα

Eubos Diabetic Foot & Leg Multi-active 100ml

13,20 

Ενυδάτωση Άκρων Άνδρα

Eubos Urea 10% Foot Cream 100ml

10,00 

Ξηρό - Ατοπικό Δέρμα Άνδρα

Eubos Urea 10% Lipo Repair Lotion 200ml

13,20 

Ανδρικές Κρέμες Χεριών

Eubos Urea 5% Hand Cream 75ml

8,72 

Ειδικές αγωγές

Eubos Urea 5% Face Cream 50ml

13,60 

Ξηρό - Ατοπικό Δέρμα Άνδρα

Eubos Urea 10% Hydro Repair Lotion 150ml

12,72 

Ξηρό - Ατοπικό Δέρμα Άνδρα

Eubos Urea 5% Washing Lotion 200ml

7,44 

Γυναικεία Ευαίσθητη Περιοχή

Eubos Feminin Washing Emulsion 200ml

6,60 
Χρησιμοποιούμε cookies για μιά καλύτερη εμπειρία περιήγησης.