Η ιστορία της Caudalie ξεκινά στο Μπορντό (Γαλλία) στην καρδιά των αμπελώνων του οικογενειακού κτήματος Château Smith Haut Lafitte. Εκεί γεννήθηκε η ιδέα για την δημιουργία προϊόντων που θα βασίζονταν στο αμπέλι & τα σταφύλια τα οποία, όπως αποδείχτηκε, έχουν εξαιρετικές ευεργετικές ιδιότητες για το δέρμα.

Το 1995 & ενώ έχει κατοχυρωθεί το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για την εξαγωγή των πολυφαινόλων του σταφυλιού δημιουργήθηκε το εμπορικό σήμα Caudalie.

Η εταιρία ξεκίνησε με μία μικρή παραγωγή για τα τοπικά φαρμακεία & αργότερα, όταν διευρύνθηκε η κυκλοφορία των προϊόντων, δημιουργήθηκε μια εκτεταμένη ερευνητική ομάδα που εξέτασε & διαπίστωσε τις ευεργετικές ιδιότητες της ρεσβερατρόλης, μιας ουσίας που παράγει το ίδιο το αμπέλι για να προστατευτεί από τους φυσικούς εχθρούς του. Από τότε η επιτυχία ήταν πάντα παρούσα με πολλές επιστημονικές δημοσιεύσεις να έχουν επιβεβαιώσει την αντιγηραντική δράση αυτής της ουσίας.

Τα προϊόντα της Caudalie δεν έχουν parabens & είναι φτιαγμένα με σεβασμό στη φύση & με απόλυτα φυσικά υλικά, χωρίς δοκιμές σε ζώα & με γνώμονα την προάσπιση της γυναικείας ομορφιάς.

Χρησιμοποιούμε cookies για μιά καλύτερη εμπειρία περιήγησης.