Η φιλοσοφία μας

Εμπνευσμένοι από τη φιλοσοφία του Ιπποκράτη για τις θεραπευτικές ιδιότητες των φυτών και την πλούσια χλωρίδα της ελληνικής γης , παντρέψαμε συστατικά του τόπου μας με στοιχεία από τον υπόλοιπο κόσμο.

Στην Carystea πιστεύουμε ότι η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας αλλά διατηρείται χάρη στη δύναμη της φύσης και των θαυματουργών συνταγών της. Γνωρίζοντας πως ό,τι χρησιμοποιούμε στο δέρμα μας απορροφάται από τον οργανισμό μας, δημιουργήσαμε προϊόντα που έχουν σαν βάση βρώσιμη πρώτη ύλη , στο μεγαλύτερο βαθμό, η οποία συμπληρώνεται από βιταμίνες, βότανα και ενεργά συστατικά. Στόχος μας είναι να καλύψουμε τις ανάγκες της κάθε επιδερμίδας λειτουργώντας προληπτικά και επανορθωτικά προσφέροντας ταυτόχρονα αίσθηση ανανέωσης και «φυσικής πολυτέλειας».

Φυσικά, ο σχεδιασμός τους έχει γίνει με προσοχή και απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον & ενάντια στις δοκιμές στα ζώα.

Carystea, Κάρυστος 2015

«Η καλλονή είναι θαυμαστό δώρο της φύσης.»
Όμηρος

Η αποστολή μας

Στην Carystea αποστολή μας είναι να δημιουργήσουμε προϊόντα ασφαλή για όλους.

Εδώ και πολλά χρόνια διεξάγονται μελέτες με αντικείμενο τα καλλυντικά προϊόντα που κυκλοφορούν στην παγκόσμια αγορά. Τα αποτελέσματά τους είναι περισσότερο από ανησυχητικά καθώς έχει καταγραφεί πληθώρα χημικών ουσιών οι οποίες ενδέχεται να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα υγείας (άσθμα, καρκίνος, στειρότητα).

Στις μέρες μας και παρά την αυστηρή νομοθεσία που υπάρχει στην Ε.Ε. και σε χώρες εκτός της Ένωσης, κυκλοφορούν ελεύθερες δεκάδες χιλιάδες χημικές ουσίες στην αγορά. Πολλές από αυτές δεν διαθέτουν ούτε τα απαραίτητα δελτία ασφαλείας.

Δυστυχώς, οι ανωτέρω ουσίες είναι καθόλα νόμιμες, παρά την επικινδυνότητά τους, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη το γεγονός ότι προορίζονται ακόμα και για προϊόντα που απευθύνονται σε παιδιά.

 

Στην Carystea πιστεύουμε ότι το δέρμα μας είναι πολύτιμο και αξίζει την καλύτερη αντιμετώπιση.

Για αυτό το λόγο έχουμε επενδύσει σε μια σειρά φυσικών καλλυντικών στα οποία δε χρησιμοποιούμε ουσίες βλαβερές για τον ανθρώπινο οργανισμό (Paraben, Propylene Glycol, Paraffin oil, Silicones, Mineral oil). Πάντα υποβάλλουμε τα προϊόντα μας σε αυστηρούς ελέγχους και τεστ πριν κυκλοφορήσουν στην αγορά έτσι ώστε να είναι πλήρως ασφαλή όταν φτάσουν στον καταναλωτή.

Original price was: 74,53 €.Current price is: 45,80 €.
Original price was: 49,93 €.Current price is: 34,13 €.
Original price was: 65,63 €.Current price is: 48,22 €.
Χρησιμοποιούμε cookies για μιά καλύτερη εμπειρία περιήγησης.