Το κατσικίσιο γάλα είναι πηγή πρωτεϊνών, λιπαρών οξέων και μιας σειράς άλλων απαραίτητων θρεπτικών συστατικών.
Μια βασική διαφορά μεταξύ του κατσικίσιου και του αγελαδινού γάλακτος είναι οι πρωτεΐνες και τα λίπη. Μια άλλη διαφορά είναι η διαδικασία της γαλακτοφορίας: το κατσικίσιο γάλα εκκρίνεται κυρίως με μια διαδικασία που λέγεται «αποκρινής» και το αγελαδινό γάλα εκκρίνεται αποκλειστικά με μια διαδικασία που λέγεται «μεροκρινής».

Χρησιμοποιούμε cookies για μιά καλύτερη εμπειρία περιήγησης.