Η BioGaia είναι μια καινοτόμος σουηδική εταιρεία υγειονομικής περίθαλψης και είναι παγκόσμιος ηγέτης σε διατροφικά συμπληρώματα με προβιοτικά για σχεδόν 30 χρόνια. Με τα χρόνια έχουμε δημιουργήσει δίκτυα κορυφαίων, ανεξάρτητων ερευνητών και ειδικών, κατασκευαστών εμπειρογνωμόνων και τοπικών συνεργατών διανομής παγκοσμίως. Τα προϊόντα μας συνιστώνται από παιδίατρους και άλλους επαγγελματίες υγείας σε περισσότερες από 100 χώρες.

Τα προϊόντα της BioGaia περιέχουν Lactobacillus reuteri, ένα προβιοτικό βακτήριο που βοηθά τους μικροοργανισμούς να αποκαταστήσουν μια φυσική ισορροπία στο έντερο. Το L. reuteri είναι ένα από τα λίγα βακτηρίδια που έχει εξελιχθεί από κοινού με τους ανθρώπους και γι ‘αυτό φυσικά αποικίζει και έχει μια ισχυρή προσαρμογή και αλληλεπιδρά με μας. Μέχρι σήμερα το L. reuteri έχει δοκιμαστεί σε 203 κλινικές δοκιμές (Φεβρουάριος 2019) και έχει αποδειχθεί αποτελεσματικό και ασφαλές σε παιδιά και ενήλικες.

Η BioGaia θέλει να συμβάλει στην καλύτερη υγεία στον κόσμο, προσφέροντας κλινικά αποδεδειγμένα και φιλικά προς το χρήστη προβιοτικά προϊόντα.

Original price was: 15,00 €.Current price is: 12,00 €.
Original price was: 15,50 €.Current price is: 12,40 €.
Original price was: 20,00 €.Current price is: 19,00 €.
Original price was: 19,83 €.Current price is: 18,84 €.
Χρησιμοποιούμε cookies για μιά καλύτερη εμπειρία περιήγησης.