Προϊόντα Algem Naturα με Μέλι Manuka

Το µέλι Μανούκα προέρχεται από το νέκταρ του φυτού Leptospermum Scoparium, είναι ένα σπάνιο και αγνό µέλι (µη παστεριωµένο) που συλλέγεται από µέλισσες στις παρθένες εκτάσεις της Νέας Ζηλανδίας και παρουσιάζει σηµαντική περιεκτικότητα γύρης Μανούκα. Έχει εξαιρετική γεύση και αποτελεί παραδοσιακό γιατροσόφι της φυλής των Μαορί, επί σειρά ετών. Έχει θεραπευτική χρήση για το κοινό κρυολόγηµα, τον πονόλαιµο, την βραχνάδα, τον βήχα και λοιπές κοινές ιώσεις του χειµώνα. Παράλληλα, έχει χρησιµοποιηθεί για την προστασία του πεπτικού συστήµατός καθώς και ως επίθεµα σε µικροτραύµατα ή δερµατικές παθήσεις.

Μετά από επιστηµονικές έρευνες σε Ευρώπη και Ασία, διαπιστώθηκε ότι το µέλι Μανούκα περιέχει την υψηλότερη περιεκτικότητα σε φυσικά ένζυµα µε αντιβακτηριδιακές ιδιότητες, την επονοµαζόµενη Μεθυλογλυοξάλη ή MGO, από οποιοδήποτε άλλο µέλι. Αποτέλεσµα είναι να ενταχθεί στον κατάλογο των υπερ-τροφών που συµβάλλουν τόσο στη γενικότερη ευεξία του οργανισµού (ανοσοποιητικό σύστηµα, κυκλοφορία του αίµατος κ.α.) όσο και στην διατήρηση της ενυδάτωσης της επιδερµίδας (βελτίωση της όψης της επιδερµίδας). Πιο συγκεκριμένα, το μέλι Manuka είναι τονωτικό, δυναμωτικό, αντιοξειδωτικό, αντιμικροβιακό, αντιβακτηριακό, αντιμυκητιακό, αντιφλεγμονώδες, γαστροπροστατευτικό, πρεβιοτικό, καταπραϋντικό και βοηθάει στην αντιμετώπιση της ανθεκτικότητας των αντιβιοτικών.

Το μελι Manuka που χρησιμοποιείται από την Algem Natura περιέχει 500mg μεθυλογλυοξάλης για κάθε 1 κιλό μελιού και είναι σύμφωνο με τον κανονισμό 852/2004 H A C C P.

Δεν βρέθηκε κανένα προϊόν που να ταιριάζει με την επιλογή σας.
Χρησιμοποιούμε cookies για μιά καλύτερη εμπειρία περιήγησης.