8/3 Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Γυνα

Όμορφη  και τρυφερή  σαν  λουλούδι,
Ο Θεός δημιούργησε τη γυναίκα,

Η 8η Μαρτίου είναι η μερα της,

σε λίγους στίχους να το τραγουδήσω …

Χαρίστε ένα δώρο στην αγαπημένη σας γυναίκα και κάντε την ευτυχισμένη για την 8η Μαρτίου. Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας είναι σίγουρα μια από τις καλύτερες ευκαιρίες για να ευχαριστήσετε τις κυρίες που παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας.

Πότε γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και ποια είναι η ιστορία της

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας γιορτάζεται στις 8 Μαρτίου κάθε χρόνο. Πρόκειται για μια διεθνώς επίσημα αναγνωρισμένη γιορτή, η οποία καθιερώθηκε από τα Ηνωμένα Έθνη στη μνήμη των γυναικών που έχασαν τη ζωή τους στην απεργία των μοδιστρών της Νέας Υόρκης το 1908. Εκείνη την εποχή, οι γυναίκες αγωνίζονταν για τα δικαιώματά τους και για μικρότερο ωράριο εργασίας, καλύτερες αμοιβές, δικαίωμα ψήφου και τέλος στην παιδική εργασία. Η πρώτη επίσημη Ημέρα της Γυναίκας γιορτάστηκε στις 28 Φεβρουαρίου 1909. Η ημερομηνία 8 Μαρτίου καθορίστηκε μόλις μετά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο και έκτοτε αναγνωρίστηκε ως Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας το 1975.

Στις αρχές του 20ού αιώνα, ένας από τους κύριους στόχους της γιορτής ήταν ο αγώνας για το δικαίωμα ψήφου των γυναικών, στον οποίο συνέβαλαν κυρίως οι Βρετανοί και οι Αμερικανοί. Προς το παρόν, η Διεθνής Ημέρα της Γυναίκας είναι σύμβολο της νίκης των γυναικών στον αγώνα για τα δικαιώματά τους, τη δικαιοσύνη, την ειρήνη και την ισότητα των φύλων.  Δυστυχώς, αυτά τα πράγματα παραμένουν παρεξηγημένα και ασεβή σε όλο τον κόσμο, ακόμη και στον 21ο αιώνα.

Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας παρέα με την Matis Paris!

📣 8/3 Ελάτε να γιορτάσουμε την Παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας παρέα με την @matis_paris ♀️

✔️Με δωρεάν δερμοανάλυση από τις 11:00 έως τις 20:00

✔️Περιποίηση προσώπου και δωρεάν μακιγιάζ από την @elenasunnymua@elena3sunny

✔️Δείγματα των προϊόντων @matis_greece, συμβουλές ομορφιάς, εκπτώσεις και ένα ΔΩΡΟ ΕΚΠΛΗΞΗ 😱

📞 Κλείστε το ραντεβού σας για περιποίηση προσώπου στο 22310-33633

📍 @farmakeio.mairi.dimotsi
🌐 www.pharmagalaxy.gr

#dimpharmacy#farmakeiodimotsi#pharmagalaxy#pharmacy#lamia#centralgreece#greece#lamiagreece#lamiapharmacy#matisparis#pharmaplan#matisgteece#worldwomensday

Χρησιμοποιούμε cookies για μιά καλύτερη εμπειρία περιήγησης.