3 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ

 

Την εποχή που η θερμοκρασία πέφτει οι πιθανότητες να πάθουμε κρυολόγημα η να κολλήσουμε γρίπη ανεβαίνουν, μπορούμε να θωρακίσουμε το ανοσοποιητικό μας με τις κατάλληλες βιταμίνες.

Οι 3 σημαντικότερες είναι:

✔ΒΙΤΑΜΙΝΗ C
Η πιο δημοφιλής βιταμίνη για ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος συνολικά. Η έλλειψη της, μπορεί να μας κάνει επιρρεπείς στα κρυολογήματα και στις ιώσεις. Το Πορτοκάλι, οι πιπεριές,  το μπρόκολο είναι μερικές τροφές πλούσιες σε Vit C. Η πρόσληψη βιταμίνης C μαζί με σίδηρο αυξάνει κατακόρυφα την απορρόφηση του σιδήρου στο οργανισμό μας. Επίσης παίζει και ένα σημαντικό αντιοξειδωτικό ρόλο προστατεύοντας τη βιταμίνης Ε. Αν δε μπορείτε μέσω τροφής, υπάρχουν συμπληρώματα που μπορείτε να πάρετε. Το καλύτερο της αγοράς να θεωρούμε της Terranova που είναι 100% φυσική, χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά.

Το pharmagalaxy σας προτείνει ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ  

✔ΒΙΤΑΜΙΝΗ Ε
Είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που βοηθάει το σώμα να αντιμετωπίσει τις φλεγμονές και ιώσεις επίσης μελέτες έχουν δείξει  έντονη αντικαρκινική δράση. Τροφές πλούσιες σε Vit E είναι οι ξηροί καρποί, το σπανάκι και οι σπόροι.

Το pharmagalaxy σας προτείνει ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ  

 

✔ΒΙΤΑΜΙΝΗ Β6
Είναι σημαντική για την υποστήριξη των βιοχημικών αντιδράσεων του ανοσοποιητικού συστήματος. Τροφές πλούσιες σε Β6 είναι το κοτόπουλο, ψάρια, λαχανικά, ρεβίθια. Επίσης καλό είναι να επιλέξετε και ένα συμπλήρωμα βιταμινών Β6 τους μήνες που βρίσκονται σε έξαρση τα κρυολογήματα για επιπλέον προστασία!

Το pharmagalaxy σας προτείνει ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ  

Χρησιμοποιούμε cookies για μιά καλύτερη εμπειρία περιήγησης.