10 χρόνια νεότερη με 3 λεπτά καθημερινό μασάζ προσώπου!

Το μασάζ προσώπου είναι must για την περιποίηση του δέρματος και αποτελεί την πιο απλή και αποτελεσματική τεχνική για να αποκτήσει κανείς μια νεανική και λαμπερή όψη. Ο συνδυασμός γρήγορων κινήσεων και χαλάρωσης των μυών με λεμφική παροχέτευση, σμιλεύει το κουρασμένο και χαλαρό δέρμα, ενώ αφαιρεί πόντους και χρόνια από το πρόσωπο.

Μην ανησυχήσετε αν το δέρμα σας κοκκινήσει τοπικά. Είναι φυσιολογική αντίδραση αφού η κυκλοφορία του δέρματος στην περιοχή έχει αυξηθεί και επομένως τα κύτταρα οξυγονώνονται και τρέφονται. Παράλληλα απομακρύνονται οι τοξίνες και το δέρμα λάμπει.

Ακολουθήστε τα πιο κάτω βήματα και δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας από τα αποτελέσματα

 (Eπωφεληθείτε της έκπτωσης 30% στα προϊόντα The Pionears)

  • Απλώστε την επιθυμητή ποσότητα από το σέρουμ στην επιδερμίδα σας, κάνοντας όμως αυτή τη φορά μασάζ με το προϊόν. Φροντίστε ώστε οι κινήσεις σας να γίνονται από το κέντρο του προσώπου, προς το αυτί, τους κροτάφους και το σαγόνι. 

The Pionears Dreamy Tango

  • Έπειτα απλώστε την κρέμα ματιών, πάντοτε ταμποναριστά με τα δάχτυλα. Κάντε κυκλικές κινήσεις γύρω από τα μάτια σας για να μειώσετε τις πιθανότητες πρηξίματος και τις ρυτίδες.

The Pionears Look At Me Κρέμα Ματιών για Ρυτίδες Μαύροι Κύκλοι & Σακούλες 50ml

  • Κινηθείτε προς τα επάνω, κάτω από το φρύδι για να τεντώσετε το μυ.
  • Τέλος, εφαρμόστε την ενυδατική σας από το πιγούνι προς τα επάνω και μην ξεχνάτε το λαιμό.

The Pionears Diasosis

 

Αναζητάς και εσύ τα τέλεια ζυγωματικά με απλούς και φυσικούς τρόπους; Σου έχουμε την λύση εδώ

  • Για να «ανορθώσετε» τα ζυγωματικά σας, ξεκινήστε με τη μια πλευρά του προσώπου.
  • Χρησιμοποιήστε και τα δυο χέρια και βεβαιωθείτε ότι ακουμπούν πάνω στο δέρμα, με τα δάχτυλα να βρίσκονται κάτω από τα ζυγωματικά.
  • Μετακινείστε τα χέρια από το στόμα προς το αυτί, κατά μήκος του ζυγωματικού. Προσέξτε έτσι ώστε όταν το ένα χέρι πιέζει το ζυγωματικό προς τα επάνω, το άλλο ακολουθεί το ταίρι του, οπότε η κίνηση είναι ενιαία.
  • Επαναλάβετε δέκα φορές και στην τελευταία κίνηση πιέστε και με τα δύο χέρια προς τα επάνω και μείνετε σε αυτή τη θέση για 30 δευτερόλεπτα. Κάντε αυτό το μασάζ τρεις φορές σε κάθε πλευρά του προσώπου.

Τα αποτελέσματα σας θα είναι εμφανές από τις πρώτες κιόλας ημέρες.

Χρησιμοποιούμε cookies για μιά καλύτερη εμπειρία περιήγησης.