Φαρμακείο Δημότση: Κάντε τα ψώνια σας και διεκδικήστε ένα λαμπερό Χριστουγεννιάτικο Δέντρο!

Είστε έτοιμοι για super ΔΩΡΟ από το Φαρμακείο “Μαίρη Δημότση” σε συνεργασία με μία εκ των κορυφαίων εταριών καλλυντικών, την Carystea;

Έχετε στολίσει στο σπίτι σας; Εάν ακόμη το σκέφτεστε λόγω των εξόδων τότε δεν θα πρέπει να παραλείψετε να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό μας για να κερδίσετε ένα χριστουγεννιάτικο παραδοσιακό δέντρο με στολίδια, χριστουγεννιάτικα λαμπάκια, γιρλάντες και όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ συνολικής αξίας 380 ευρώ!

Ταυτόχρονα κάνοντας τις αγορές σας αξίας 15 ευρώ και άνω όλοι παίρνουν δώρο ένα Mini Χριστουγεννιάτικο άρωμα της Carystea για να το έχετε πάντα μαζί σας, στη τσάντα, το αυτοκίνητό σας, ακόμη και την τσέπη του παλτού σας!

 

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή. Αγοράζοντας προϊόντα της εταιρείας καλλυντικών Carystea αξίας 40 ευρώ άνω, μπαίνετε στην κλήρωση για ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο, αξίας 380 ευρώ.

Αγοράζοντας από το φυσικό μας κατάστημα τα καλλυντικά που επιθυμείτε αξίας 40 ευρώ και άνω, μπαίνετε αυτόματα στη κλήρωση για το πιο όμορφο δέντρο των Χριστουγέννων.

Δήλωση Συμμετοχών ως το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στις 16:00.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου στις 14:00 και θα μεταδοθεί ΖΩΝΤΑΝΑ από τα social media του Φαρμακείου μας. Μέχρι τότε το δέντρο θα βρίσκεται στο Φαρμακείο μας για να δείτε και από κοντά το δώρο το οποίο διεκδικείτε!

 

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο Φαρμακείο “Μαίρη Δημότση” καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, πραγματοποιώντας τις αγορές τους από την Carystea συνολικής αξίας 40 ευρώ και άνω!

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να συμπληρώσουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο). Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει στον διαγωνισμό όσες φορές επιθυμεί, πραγματοποιώντας κάθε φορά αγορές από την εταιρεία Carystea αξίας 40 ευρώ και άνω!

Για την παραλαβή των δώρων, ο/η νικητής/τρια θα ενημερωθεί τηλεφωνικώς από τη σελίδα του διαγωνισμού αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του Φαρμακείο “Μαίρη Δημότση”.

Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας. Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας.

Το Φαρμακείο “Μαίρη Δημότση” διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

 

Χρησιμοποιούμε cookies για μιά καλύτερη εμπειρία περιήγησης.