Το μεγαλύτερο Back To School Party για τη νέα σχολική χρονιά έγινε στο Φαρμακείο ΜΑΙΡΗ ΔΗΜΟΤΣΗ!!! (ΒΙΝΤΕΟ / ΦΩΤΟ)

Λίγο πριν χτυπήσει το πρώτο κουδούνι για τη νέα σχολική χρονιά, τα σχολεία το “Βack To School Party” που στήθηκε για όλα τα παιδάκια και τις μαμάδες στο Φαρμακείο «Μαίρη Κ. Δημότση» έκλεψε για ακόμη μία φορά τις εντυπώσεις.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 8 Σεπτεμβρίου, το μεγαλύτερο Βack To School Party για το καλωσόρισμα της νέας σχολικής χρονιάς στο Φαρμακείο «Μαίρη Δημότση»

Από νωρίς το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ, δεκάδες αγόρια και κορίτσια διασκέδασαν στο Στρουμφοχωριό το οποίο για τις ανάγκες του Party, μεταφέρθηκε στον περιβάλλοντα χώρο του Φαρμακείου Μαίρη Δημότση.

Στρουμφοχωριό στο Φαρμακείο Μαίρη Δημότση

Καραμελοπόλεμος, face painting, ζωγραφική, φωτογράφιση με την όμορφη Στρουμφίτα, Στρουμφο-κοκτέιλ και Στρουμφο-ποπ-κορν και πολλά ακόμη παιχνίδια και δραστηριότητες κράτησαν τους μικρούς φίλους του φαρμακείου χαρούμενα απασχολημένους ενώ οι γονείς είχαν την ευκαιρία σε μια χαλαρή και φιλική ατμόσφαιρα επιθυμούσαν μπορούσαν να ενημερωθούν από τους υπεύθυνους του φαρμακείου για θέματα υγείας, φροντίδας και πρόληψης για τα παιδιά.

Οδηγός Περιήγησης Εντός Φαρμακείου

Εκεί υπήρχαν τα περίπτερα των Mastic Origins και The Pionears, δύο εταιριών με βιολογικά καλλυντικά κατάλληλα για παιδιά και μεγάλους, το περίπτερο της Frezyderm με προϊόντα στοματικής υγιεινής αλλά και αντιφθειρικά για την πρόληψη αλλά και αντιμετώπιση των ψειρών, καθώς και της Pharmaplan με την Pileje, με βιταμίνες για την θωράκιση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Mastic Origins & The Pionears

Η πρόληψη και η αντιμετώπιση του κλασικού εφιάλτη με το όνομα «ψείρες» – που επιστρέφει μαζί με το πρώτο κουδούνι – η ενίσχυση του ανοσοποιητικού και η σωστή διατροφή μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των μαμάδων, οι οποίες επωφελήθηκαν και των μεγάλων εκπτώσεων στα σχετικά προϊόντα, ενώ κληρώσεις με δώρα περίμεναν τις τυχερές της βραδιάς.

To Περίπτερο της Frezyderm

 

Pharmaplan & Pileje για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού

Στον εξωτερικό χώρο του φαρμακείου, τα παιδιά διασκέδασαν με face-painting, μπαλονοκατασκευές, ζωγραφική, παιχνίδι και μουσική, υπό την επίβλεψη των ειδικών. Επίσης είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν όλα τα Στρουμφάκια από κοντά. Τον Λουλούκο που είχε αναλάβει το face painting, τον Χαχανούλη με χορό και παιχνίδι, τον Μπαμπαστρούμφ με τα Στρουμφο-κοκτέιλ του και τον Λιχούδη με τα Στρουμφο-ποπ-κορν! Κάπου εκεί εμφανίστηκε και ο Δρακουμέλ.

Ο Δρακουμέλ έκανε guest εμφάνιση

Το Φαρμακείο Μαίρη Δημότση νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει φυσικά τον κόσμο, όλους εσάς που ήσασταν εκεί, τους χορηγούς για την υποστήριξή τους, τα υπέροχα Στρουμφάκια και ιδιαίτερα την Ελένη Σανούλη και την Δήμητρα Μανταφούνη, για την υπέροχη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν διαφυλάσσοντας πρώτα από όλα την σωματική ακεραιότητα των παιδιών, τα «Φυτώρια Λαμίας» που ομόρφυναν το χώρο με τα λουλούδια τους και όλους όσους εργάστηκαν για να παρουσιάσουν ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Στρουμφοφωτογραφίες με τα Στρουμφάκια μπροστά στα υπέροχα λουλούδια από τα “Φυτώρια Λαμίας”

 

Μείνετε συντονισμένοι, έρχονται κι άλλα πολλά event, προσφορές, διαγωνισμοί και δώρα από το Φαρμακείο «Μαίρη Κ. Δημότση»

 

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το event:

Άποψη εξωτερικού χώρου
Υπέροχα Στρουμφοκοκτέιλ
Ο Μπαμπαστρούμφ σερβίρει τα στρουμφοκοκτέιλ του!
We Love Mushrooms
Στρουμφο-ποπ-κορν!
Άλλος για Στρουμφο – Face Painting?
Οι σούπερ ήρωες στο πρόσωπό σας!
Η Δήμητρα Μανταφούνη επί τω έργω!
Το ίδιο και εδώ!
Καραμελοπόλεμος από την μοναδική Ελένη Σανούλη
Έργο Τέχνης!
Γεμίσαμε Μπαμπαστρούμφ!
Συνάντηση γιγάντων! Mickey Mouse και Οδοντούλης της Frezydern μαζί!

 

Έκλεψε τις εντυπώσεις ο Οδοντούλης!

 

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ! ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΜΑΙΡΗ ΔΗΜΟΤΣΗ – DIMPHARMACY

 

Χρησιμοποιούμε cookies για μιά καλύτερη εμπειρία περιήγησης.