Στο Φαρμακείο Μαίρη Δημότση το φετινό Πάσχα θα είναι ξεχωριστό, με πολλές εκπλήξεις και πλούσια δώρα!

Το φετινό Πάσχα θα είναι ξεχωριστό και στο Φαρμακείο Μαίρη Δημότση σας περιμένουμε να ζήσετε την μαγεία των πασχαλινών σας αγορών με πολλές εκπλήξεις και πλούσια δώρα!
Τη Mεγάλη Τρίτη, από τις 18:00 έως τις 21:00 θα βρίσκεται στο Φαρμακείο μας ο Minion @sanouleni_animater! Eλάτε μαζί με τα παιδιά σας, τα βαφτιστήρια σας ή τις φίλες και τους φίλους σας να φωτογραφηθείτε μαζί του και να πάρετε ένα πασχαλινό δώρο έκπληξη!
Tαυτόχρονα, θα βρείτε όλα τα παιδικά καλλυντικά με έκπτωση 20% ώστε να συνδυάσετε αν επιθυμείτε την επίσκεψή σας με τις αγορές σας σε πολύν ανταγωνιστικές τιμές! ΠΑΜ!
Μεγάλη Τετάρτη υποδεχόμαστε τον Μάιο, παρέα με τη Μάγια τη Μέλισσα @sanouleni_animater ! Χορός, παιχνίδι, πασχαλινές δοκιμασίες και ξανά δώρα σε όλα τα παιδιά! Από τις 18:00 έως τις 21:00 σας περιμένουμε να περάσουμε όμορφα. Μόνο για εκείνη την ημέρα, όλα τα παιδικά και βρεφικά παιχνίδια θα τα βρείτε με έκπτωση 20%! ΠΑΜ!
Τσουπ! Φτάσαμε Μεγάλο Σάββατο! Λίγο μετά την πρώτη Ανάσταση, θα κάνουμε χαμό! Από τις 12:00 έως τις 17:00 σας περιμένουμε στον φυσικό μας χώρο παρέα με τον λαγό, του @san.paramythi.events ο οποίος δεν έρχεται καθόλου μόνος! Τι φέρνει; Something Biiiigggg Is Coming! Μείνετε συντονισμένοι και δεν θα χάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιούμε cookies για μιά καλύτερη εμπειρία περιήγησης.