“Ελάτε να παίξουμε” με την Aloe & Colours και εκπτώσεις 25%

Ποιος είπε ότι το φθινόπωρο δεν έχει ζωηρά χρώματα;

Μπορεί να διανύουμε τις πρώτες ημέρες του προτελευταίου μήνα του έτους και όλα γύρω μας να είναι πορτοκαλί, ωστόσο η aloe & colours ήρθε για να δώσει έντονα χρώματα στη ζωή σας, κάνοντας την πιο διασκεδαστική αλλά και εύκολη με παιχνίδια, δώρα αλλά και εκπτώσεις.

Μέχρι και το Σάββατο λοιπόν μπορείς να έρθεις στο Φαρμακείο Μαίρη Δημότση και να αποκτήσεις τα αγαπημένα σου προϊόντα της aloe & colours με έκπτωση 25%. 

Μόλις ολοκληρώσεις τις αγορές σου ακολουθεί το παιχνίδι. Πολύ απλά λέγοντας το χρώμα της αγαπημένης σου σειράς από την εταιρεία. Έπειτα έχεις να διαλέξεις ανάμεσα σε 5 κάρτες από την μία πλευρά έχουν τα αντίστοιχα χρώματα. Μπλε, πορτοκαλί, πράσινο, ροζ, μωβ. Αν καταφέρεις και πετύχεις το χρώμα της αγαπημένης σου σειράς, ένα shower gel θα γίνει δικό σου!

Εσύ ακόμη να έρθεις;  

Αν πάντως είστε μακριά, μπορείτε μέσα από το www.pharmagalaxy.gr να επιλέξετε τα αγαπημένα σας προϊόντα με την έκπτωση 25%!

 

@farmakeio.mairi.dimtosi 🌈 ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ 🌈 @aloepluscolors.gr 💥 -25% 💥 #aloepluscolorsgr #aloeplus #aloelovers #dimpharmacy #farmakeiodimotsi #pharmagalaxy #pharmacytiktok #pharmacylife #pharmacy #lamia #centralgreece #lamiagreece #fyp #fy #fypシ #fypage #greece #tiktok #pharmacytok #pharmacy #likeforfllow #sales #gifts ♬ Colors – Stella Jang

Χρησιμοποιούμε cookies για μιά καλύτερη εμπειρία περιήγησης.