Αποστολή Προϊόντων

Λαμία

Για την πόλη της Λαμίας, η αποστολή των προϊόντων γίνεται από την υπηρεσία delivery του φαρμακείου μας την  ίδια ή την επόμενη ημέρα εφόσον τα προϊόντα είναι όλα διαθέσιμα στο φαρμακείο. Σε περίπτωση έλλειψης κάποιου προϊόντος, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να είναι  2-3 μέρες. Σε περίπτωση μεγαλύτερης καθυστέρησης, επικοινωνούμε μαζί σας και σας ενημερώνουμε για το ακριβές χρονικό διάστημα.

Για παραγγελίες εντός της πόλης της Λαμιας τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν και δεν ισχύει το ελάχιστο ποσό αγορών των 35 ευρώ.

Υπόλοιπη Ελλάδα

Για την υπόλοιπη Ελλάδα, η παράδοση στο χώρο σας γίνεται αποκλειστικά με ΕΛΤΑ Courier την επόμενη μέρα. Για κάποιες απομακρυσμένες περιοχές ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει τις 2 μέρες. Σε περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμο στο φαρμακείο, ο χρόνος αναμονής μπορεί να φτάσει τις 3-4 μέρες. Σε περίπτωση καθυστέρησης μεγαλύτερης των 4 ημερών, το φαρμακείο έρχεται σε επικοινωνία μαζί σας.

Για παραγγελίες μικρότερες του ποσού των 35 € τα έξοδα αποστολής ανέρχονται στα 2,50€ έως 3kg ενώ αν το βάρος των προϊόντων υπερβαίνει τα 3kg στην ήδη υπάρχουσα χρέωση θα προστίθεται 1€ για κάθε επιπλέον κιλό. Για παραγγελίες μεγαλύτερες των 35 €, τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν έως 3 κιλά, ενώ αν το βάρος των προϊόντων υπερβαίνει τα 3kg στην ήδη υπάρχουσα χρέωση θα προστίθεται 1€ για κάθε επιπλέον κιλό. Υπενθυμίζεται ότι σε περίπτωση που ο τρόπος πληρωμής είναι με “Αντικαταβολή”, υπάρχει επιπλέον χρέωση 1.5 € σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις.

Επιπλέον πληροφορίες

Σε ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές η αποστολή με courier είναι ακόμα αδύνατη. Στις περιπτώσεις αυτές η αποστολή γίνεται με το ταχυδρομείο και δεν ισχύει η αντικαταβολή. Για το ακριβές κόστος της παραγγελίας σας, το Pharmagalaxy.gr θα επικοινωνήσει μαζί σας πριν την αποστολή της. Σε περίπτωση που θέλετε να έρθει η παραγγελία σαςμε courier, η χρέωση αποστολής αλλάζει και το Pharmagalaxy.gr  θα επικοινωνήσει μαζί σας για την ακριβή χρέωση.

Για τα βαριά αντικείμενα που θέλετε να σας στείλουμε η αποστολή γίνεται με πρακτορείο μεταφορών (παραλαβή από την έδρα του πρακτορείου). Στην περίπτωση αυτή δεν ισχύει η αντικαταβολή. Θα πρέπει να προηγηθεί κατάθεση των χρημάτων σε έναν από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς.